William McIlvanney Campus

To help this dynamic brief, we installed Komfort’s Polar systems and covered a large area of the facility. Polar single glazed minimalist form is designed with the minimum of components, thus facilitated speed of erection without compromising the structural stability and rigidity. The patented bubble joint ensured a virtually frameless system with no vertical posts between modules, corners or three-way junctions. We also installed Forza 30/30 timber fire screens and doors, overall installing around 130 screens throughout the school.

Double glazed Polar’s simplistic method of installation, relocatability and powerful acoustic properties made it an intelligent option for this fit-out. The bubble joint and discreet mullions, or ‘ghost posts’, and framework of double glazed Polar combines contemporary aesthetics, elegance and durability.
This new landmark building has created an inspiring and collaborative environment for the local community to benefit from.

Client Testimonial

"“This development has provided many educational activities for students from schools and colleges across the region who have participated in project related events. It has also created a number of opportunities for local apprentices and graduates.”"

Michael McBrearty, Chief Executive of Hub South West

East Ayrshire Learning Campus

Project Type:Campus Fit-Out
Architect:Norr Architects
Download Full Case Study