CommScope

This was an 11-week, six-figure valued project in Kirkcaldy for CommScope, a large multi-national organisation. The refurbishment would consist of: a new office environment, laboratory, test room, staff kitchen, breakout area, comms rooms and meeting rooms across the ground and 2nd floors of the building.

We worked very closely with FORM design to deliver this project on time and to the client’s specification in a professional manner. Throughout the building we reused existing glazing and relocated it to new purpose-built partitions. After this, manifestations were installed and the results were fantastic, with each looking like they were brand new.

In order to create sound proof, acoustically secure meeting rooms, we made use of Komfort Polar Double Glazing. These not only look elegant, but they provide the privacy needed for confidential meetings as well as giving increased durability. To complete the look, we painted all the walls, doors, ceilings and the timber finishes. We also added a beautiful moss wall to the staff breakout area. This creates a comfortable, green environment for the staff.

We are pleased to say that the project was a success and was finished on time and to budget. The client was very happy with the new workplace environment created by Worksmart Contracts.

CommScope

Project Type:Interior Refurbishment
Architect:FORM Design Consultants
Download Full Case Study